Klubas „Face“ - tai gera, akustinė muzika, viešoji diskusijų erdvė, menininkų, žurnalistų, intelektualių bendrovių darbuotojų ir širdyje pankuojančių žmonių susitikimų vieta.

„Jau nuo savo maištingos paauglystės laikų svajojau įkurti klubą, kur personalas žinotų kiekvieno nuolatinio lankytojo vardą, kur retkarčiais barmenas sušuktų „statau!“, o padavėjas ne tik atneštų garuojantį kepsnį, bet ir suskeltų anekdotą“, - pranešime spaudai sako klubo direktorius ir punk grupės „Flaxon“ lyderis Simonas Petkevičius.

Klubo lankytojai alternatyvia muzika galės mėgautis trijose erdvėse – valgomajame, jaukioje koncertinėje salėje, bei poilsio zonoje, kurioje artimiausiu metu rūks smilkalų dūmas, bus galima skaityti knygas bei žurnalus iš viso pasaulio, naršyti internete.

Klubas veiks nuo 11 val. ryto iki 3 val. nakties.

„Face“ siekia kurti naują Kauno kultūrinį veidą tiek kauniečių, tiek miesto svečių sąmonėje. Simonas Petkevičiaus mano, jog Kauno naktiniam ir kultūriniam gyvenimui reikia gero spyrio į užpakalį, kad pajudėtų iš sąstingio, jis tikisi, kad būtent jo klubas bus šis spyris“

Pirmieji, neoficialūs renginiai parodė, jog poreikis tokiam klubui yra labai didelis, tad klubo direktorius primygtinai prašo ateiti tik tuos, kurie iš tikrųjų myli alternatyvią muziką, ir yra nusiteikę tolerantiškai, nes per daug įkyrūs ir sportinį stilių mėgstantys personažai į klubą įleidžiami nebus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją