„Džiaugiamės Lietuvos sporto aistruoliams galėdami pristatyti įspūdingą krepšinio šou, kuris garsėja unikalumu ir yra laukiamas viso pasaulio arenose ir sporto salėse“, - sakė „The Harlem Globetrotters“ pasirodymus organizuojančios bendrovės „Effectus“ vadovė Giedrė Žemaitienė. Šiuo metu „The Harlem Globetrotters“ turi per 123 milijonų gerbėjų 117 pasaulio valstybių.

„Pagrindinis šios programos akcentas yra juokas, be jo neįmanomas nė vienas mūsų pasirodymas, – taip savo pasirodymą pristato patys „The Harlem Globetrotters“. - Norime parodyti, kad krepšinis gali būti ne tik įprastas, supriešinantis skirtingų komandų gerbėjus, bet ir linksmas, apjungiantis visus žiūrovus“, - teigia komandos prezidentas ir savininkas Mannie'is Jacksonas.

Bilietais į šiuos renginius bus pradėta prekiauti sausio 20 dieną bendrovės „Tiketa“ prekybos taškuose ir interneto svetainėje. Į „Siemens“ arenoje vyksiančią krepšinio šventę bus parduota 9 tūkst. bilietų, 3,5 tūkst. bilietų skirti Kauno sporto halės lankytojams.

Lietuvą pasieksiantis pasaulinis „The Harlem Globetrotters“ turas, pavadintas „Unstoppable“ („Nesustabdomieji“), rengiamas švenčiant išskirtinį komandos jubiliejų – 80-ąjį gimtadienį. Pasaulinę šlovę pelnę „The Harlem Globetrotters“ susikūrė 1927 metais ir jau 10 kartų apkeliavo visą pasaulį - savo išskirtiniu žaidimu ir bendravimu su žiūrovais šou rengiantys krepšininkai pakerėjo ne vieną krepšinio aistruolių kartą.

Pasaulinių turų metu krepšininkams teko žaisti ne tik krepšinio aikštelėse, bet ir futbolo stadionuose, bulių arenose, orlaivių pakilimo takuose ir net nusausintuose plaukimo baseinuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją