„Šios sutarties pasirašymas - neeilinės verslo paramos kultūrai precedentas. Tai rodo lietuviško verslo supratimą apie svarbia rolę, kurią socialiai atsakingas verslas turi ir gali atlikti visuomenėje. Verslas ne tik gerina Lietuvos ekonominį gyvenimą, bet šiuo atveju tiesiogiai gerina šalies gyvenimo kokybę. Neabejoju, kad šis geras pavyzdys paskatins ir kitus verslininkus prisidėti prie šio svarbaus projekto sėkmės“, - pranešime spaudai sakė sostinės meras Artūras Zuokas.

Pasirašyta sutartimi per 10 metų UAB „Ranga IV“ įsipareigoja VšĮ Jono Meko vizualiųjų menų centrui skirti 5 mln. litų dydžio paramą, o advokatų kontora „Lideika, Petrauskas, Valiūnas ir partneriai LAWIN“ centrui artimiausius 10 metų teiks teisines paslaugas, kurių vertė siekia 1 mln. litų. Ši parama – itin svarus indėlis kuriant pasaulinio lygio daugiafunkcinį kultūros centrą, kurio partneriais bus Ermitažo ir Gugenheimo muziejai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją