Nors knyga tarsi liko antrame plane, pagrindinis jos tikslas ir skaitytojas buvo įvardintas.

„Tai yra pavyzdys, kad bandykite keliauti patys lygiai taip pat. Tai yra labai nesudėtinga ir paprasta. Trūksta tiktai noro ir polėkio, - kalbėjo M. Starkus. - Jeigu tu gyvenime esi pripratęs prie kruizinių kelionių ir neįsivaizduoji nieko kito, tai taip ir keliausi, bet jeigu esi šiek smalsesnis žmogus ir nori šiek tiek daugiau pamatyti, aš tūkstantį kartų visiems sakau – tai gali padaryti bet kas”,

Pasak knygos autoriaus, jis ją rašęs tiems žmonėms, kurie linkę šiek tiek į avantiūrą, yra drąsūs, atviri pasauliui ir į viską žiūri su nemenka dalimi saviironijos.

V. Radzevičius taip pat išsakė savo pastabas apie knygą: „Manau, kad kai kuriose nuotraukose su vienu iš herojų galima buvo padirbėti „photoshopu“ su vienu iš herojų. Nepatinka ten stotas, neminėsim pavardėmis. Į knygą taip pat nepateko tos pauzės, kurios būdavo, kai važiuoji tris, keturias, penkias valandas ir tyli. Nieko nešnekame... Tai gali buvo kokius baltus puslapius įdėti. Užrašams“.

Paklaustas, ar ketinantis išleisti knygą apie kelionę po Indiją, kuri buvo pavadinta „Tuk tuk Indija”, M. Starkus atsakė: „Reikia pasižiūrėti, ar ši knyga kam nors patiks. Pirmą kelionę suorganizuoti, pirmą knygą parašyti – labai paprasta, o kai galvoji apie ateitį, norisi kažko daugiau, išsamiau. Kad parašyčiau knygą apie Indiją, reikia turėti pakankamai daug įžūlumo, na, nebent nuvažiuosiu pagyventi pas mūsų draugus į Mumbajų“.

Kelionės visuomet mintyse

„Mes keliausime ir toliau. Kaip visuomet, visą tai sužinai paskutinę akimirką. Skirtingai nuo Dainiaus, mes esame priklausomi nuo finansų, automobilių, taip kad šiek tiek brangiau nei kojos. Dabar krizės laikmetis, bet manau, tai mūsų taip pat nesustabdys“, - savo planais dalinosi M. Starkus.

Savus planus atskleidė ir V. Radzevičius. „Aš perskaičiau kolegos knygą, man labai patiko, dabar žadu irgi išleisti. 2009-ųjų metų Vilniaus telefonų knygą”, - juokėsi V. Radzevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją