Kol Eglė šventė pergalę, vos dvi savaites „Danguje 2” praleidęs naujokas Kupido krovėsi daiktus. Jis pralaimėjo Fantomu išrinktam Liudu ir iškeliavo namo.

Kupido neslepia, kad nujautė pralaimėjimą. „Net ir šou senbuviai pripažino, kad prieš Liudą laimėtų ne visi, todėl žinojau: jei kausiuosi su juo, garantuotai važiuosiu namo“. Tačiau naujokas turi kuo didžiuotis: šou lyderiu laikomam Liudui jis pralaimėjo vos 200 taškų. „Aš žinojau, kad Marijonas iškels ne mano ranką ir nesijaudinau. Tačiau kai pamačiau, kad už mane balsavo beveik tiek pat žmonių, kaip ir už Liudą, net pašiurpau iš laimės“.

Kupido nuomone, Liudo daina buvo per sudėtinga ir suprantama tik išskirtinę muziką mėgstantiems žmonėms. „Gal todėl prieš jį nepralaimėjau sausai“, - šypsodamasis svarstė vaikinas.

Kupido sako, kad „Dangus 2” jam buvo tarsi laiptelis į viršų: „Aš įgyvendinau savo svajonę – norėjau patekti į realybės šou, būti matomas, taigi labai džiaugiuosi, kad taip atsitiko“. Vaikinas ir toliau tęs muzikinę veiklą ir tikisi, kad „Danguje 2“ praleistos savaitės pridės jam populiarumo.