Edita kartu su kitais „Dangaus akademijos“ studentais TV3 laidoje „Nomeda“ susitiko su draugėmis. Jos Editai, medicinos studentei, atnešė šios hobio įrankius – kraujo nuleidimo aparatą. Taip išaiškėjo unikalus kaunietės „Dangaus“ dalyvės pomėgis – kolekcionuoti... draugų kraują!

Kaip visa tai atrodė tikrovėje - buvo įdomu pamatyti „Dangaus“ talentams, bus įdomu ir medikams, ir TV3 žiūrovams. Editos hobi stambiu planu – jau šįvakar „Danguje“.

Taip pat Andrius Mamontovas šiandien pasiūlys naujos savaitės dainas. Jos vėl – netikėtos ir nelauktos.

Šiandien laidoje - ir Eglės palydos namo. Ar dar nors vienas dalyvis buvo išleistas taip, kaip Eglė? Tikriausiai ne. Verta pamatyti ir šeštojo „Dangaus“ savaitės finalo aptarimą – tai tikrosios muzikos ir pramogų verslo pamokos tiems, kas jų mokosi „neakivaizdžiai“, tai yra per TV ekraną.

Ir dar viena graži ir nauja tema „Dangaus akademijoje“ – jogos pamokos. Lietuvos jogų asociacija, vadovaujama Vyčio Zabulėno, atvyko į „Dangų“. Linas Karalius – taip pat. Kvėpavimas, specialūs pratimai, teorija ir jogos žinios, tam tikrai pritaikytos pramogų verslui – jau šįvakar per TV3.

„Dangus“ ir kraujuotas, ir šviesus – 20.30 val. per TV3.