Audrius Bartninkas yra dailės pedagogas iš Gargždų. Visą jo laisvalaikį suryja oda. Tiksliau, rankų darbo gaminiai iš odos. Jis sugalvojo netradiciškai pristatyti naujausią savo odinių rankinių kolekciją. Komisija sutriko: į ką dabar žiūrėti? Į šou, kurį surengė Audrius ar į pačias rankines, kurios nuostabios. Beje, jos kuriamos nenaudojant jokių kitų medžiagų, išskyrus odą. Šios rankinės – net tik techniškai nepriekaištingai atliktas darbas, tačiau ir dalelė paties kūrėjo dvasios. Mielieji, viskas Jūsų rankose. Ar gražios tos Audriaus rankinės?


Du keliai. Vienas tikslas. Du kūnai. Viena siela. Kanklių duetas „Vizija“- tiems, kas vertina tradicijas, tačiau priima naujoves. Tai praeitis ir ateitis. Įsiklausyk - skamba... Ei, pabusk, žmogau, ir pamastyk, ką gali ta gili senolių išmintis... Klausykite širdimi, nes „Vizija“ šį kartą groja „Linkin park“ dainą. Nustebote? Mes irgi. Gražu?


Balsuokite čia:



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)