Iki šiol merginas kaip “mages” (red. magnetolas) keitęs šiaulietis, radijo stoties M-1 eteryje paskelbė akciją “Pakabink Saulėną!” Per pirmą registracijos pusdienį savo nuotraukas, motyvacinius laiškus ir koordinatės atsiuntė daugiau nei penki šimtai gražuolių, sakoma radijo stoties M-1 pranešime.

“Lietuvoje nerasi vyriškio, kuris nenorėtų su Saulėnu išlenkti bokal..., atsiprašau, “bambalio” alaus, kaip ir nerasi merginos, kuri nenorėtų įsikibti į jo galingą parankę. Žinoma merginas vilioja ir prizas, juk kiečiausia “mergikė” gaus kelis tūkstančius litų rūbams, kuriuos padės išsirinkti pats Saulėns”, - sako M-1 programų direktorius Mindaugas Stasiulis.

Kas nugalės spręs pats Saulėns. Kasdien jis analizuos pretendenčių anketas ir skambins toms, kurios jam bus arčiausiai širdies.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją