Iš viso jie surinko 8918 balus. 1900 iš jų skyrė vertinimo komisijos nariai, negailėję pagyrimų vyresnei už kitus projekto dalyvius J. Bartaškienei. Šią porą viso projekto metu ir ypač lemtingąjį vakarą palaikė ne tik vertinimo komisija, bet ir Deivido kūdikio besilaukianti dainininkė R. Ščiogolevaitė.

7323 balus (iš jų komisija skyrė 1350) gavo ir antrieji liko stilistas Kęstutis Rimdžius ir Viktorija Engelgardt-Bajor. Jie laimėjo 20 tūkst. litų.

10 tūkst. litų prizą gaus bene originaliausia projekto pora Marius Ivaškevičius ir Elena Leonova, po kurių pasirodymų finale žiūrovai plodavo atsistoję. Jie surinko 4160 komisijos narių ir žiūrovų skirtus balus.

Ketvirti liko dainininkė Agnė Šemberienė ir Vadimas Šuško (3571 balas), penkti – medikas Darius Rauba ir Elena Uksaitė (2963 balai).

„Labai džiaugiuosi. Aišku, širdies gilumoje tikėjausi pergalės, tačiau ji buvo labai sunki, teko daug dirbti, kad ją pasiekčiau“, - po finalo sakė kaunietė J. Bartaškienė, į šou atėjusi kaip avantiūristė.

Besidžiaugdama pergale ir su vyru pozuodama fotografams, moteris juokavo, kad mažiausiai prie jos triumfo prisidėjo sutuoktinis, raginęs žmoną važiuoti namo. J. Bartaškienė sakė savo dalyvavimu projekte norėjusi paskatinti merginas šokti ir įrodyti, kad šis užsiėmimas tinka tiek jaunoms, tiek vyresnėms moterims.

N. Zvonkė finalą ignoravo

Jau ne vieną savaitę sklido kalbos, kad rimčiausi pretendentai į nugalėtojus buvo ne tik nugalėtojai, bet ir K. Rimdžius su V. Engelgardt-Bajor bei A. Šemberienė su V. Šuško.

Viso finalo metu užkulisiuose tvyrojo įtampa, bet dalyviai save ramino ir tvirtino, kad paskutinį kartą svarbiausia sušokti sau, o ne komisijai ar žiūrovams.

Pasak šokėjų, šiemetinis konkursas ir finalinė laida nebuvo tokie šventiški, kaip pernai, o vertinimo komisija buvo ypač reikli. Baltai apsirengę šou vedėjai finalo metu atrodė itin žiemiškai. Laura Imbrasienė buvo pasipuošusi įspūdinga „Ratuto“ suknele.

Komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas ne tik vertino šokėjų pasirodymus, bet ir demonstravo lankstumą: už gerą šokį J. Bartaškienei jis skyrė, „ką davė mama“ – pademonstravo špagatą. Be to, finalo metu J. Smoriginas atliko dainą.

Sausakimšoje Lietuvos televizijos studijoje finalą stebėjo nemažai praėjusių ir šių metų projekto dalyvių, buvo ankstesnio šou nugalėtojas Mantas Jankavičius su žmona Ieva. Tarp žiūrovų sėdėjo ir aktorius Dalius Mertinas su žmona Laima, keletas konkurentų iš LNK projekto „Šok su žvaigžde“.

Į finalinę laidą neatvyko viena iš projekto lyderių laikyta dainininkė Natalija Zvonkė su partneriu Linu, mat pasirinko koncertą su savo grupe „Yva“. Atlikėja teigė iš penkių finalininkų „sirgusi“ už J. Bartaškienę bei D. Meškauską ir žadėjo viską, ką sugeba, parodyti kitąmet.

Finalo dalyviai gavo gausybę gėlių, o verslininkas Marius Gelažnikas A. Šemberienei įteikė dovaną – anot jo paties, bombą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją