„Tokia galimybė atsirado po to, kai Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (VVTAT) žiniasklaidai patvirtino, kad televizijos greičiausiai nebus baudžiamos už draudžiamos reklamos pasirodymą sporto arenose tiesioginių transliacijų metu. Šios tarnybos vadovas Feliksas Petrauskas tikina ir toliau fiksuosiąs Alkoholio kontrolės įstatymo pažeidimus, tačiau visi pradėti tyrimai bus nutraukti, jei sausio 11 dieną į pratęstą sesiją susirinkęs Seimas pakeis prieštaringai vertinamą įstatymą”, – sako TV3 televizijos vyriausiasis prodiuseris Jurgis Jefremovas.

Jei Seimas vis dėlto paliks galioti dabartinį Alkoholio kontrolės įstatymą, TV3 už sausio 9 ir 10 dienomis parodytas Eurolygos rungtynes rizikuoja susilaukti maksimalių baudų, o Eurolygos transliacijas vėl tektų nukelti į vėlyvą naktį, praneša TV3.

Sausio 9 dieną, trečiadienį, 20.45 val. Vilniaus „Lietuvos rytas” Graikijoje susitinka su Salonikų „Aris TT Bank”, o sausio 10 dieną, ketvirtadienį, 21.45 val. Kauno „Žalgiris” Slovėnijoje žais su Liublianos „Union Olimpija”.

Galimybę sausio 9-ąją, 21.30 val. tiesiogiai transliuoti Eurolygos rungtynes, kuriose susitiks Sienos „Montepaschi” ir Vitorijos „Tau Ceramica”, įgijo ir „Tango TV”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją