Vudis ir Grūdas tikina į Eurovizijos dainų konkursą žiūrintys rimtai ir nespėjantys jam deramai pasiruošti: „Mūsų požiūris į Eurovizijos konkursą yra labai rimtas, todėl gerbdami Jus ir TV žiūrovus, atsisakome dalyvauti atrankoje, nenorėdami rodyti iki galo neparuošto mūsų pasirodymo“,- teigia Arvydas Martinėnas (Vudis) ir Algirdas Grudinskis (Grūdas) savo laiške konkurso organizatoriams.

„Dėl kai kurių nesusiderinimų su organizatoriais nespėjame padaryti šou, kurį planavome. Kad nereikėtų žemintis patiems ir savo muzikos, paliekame viską kitiems metams. Jeigu būtų mūsų valia, viskas būtų aiškiau ir greičiau“, - aiškino Grūdas.

Pasak jo, pasirodymą Eurovizijos konkurse atlikėjai planavo nuo vasaros pradžios, tačiau ne dėl jų kaltės vangiai dirbant prie šios idėjos, pasirodymas tapo pilkas.

Eurovizijos atrankai pateikę savo kūrybos dainą „Let‘s sing it“ Grūdas ir Vudis ketina netrukus ją pristatyti publikai: „Ją išgirs visi, gal gausime kitokios iš jos naudos“.

„Bet bus tų Eurovizijų, - nenusiminė Grūdas. – Viskas gerai“.

Panašus atvejis buvo praėjusių metų Nacionalinėje atrankoje, kuomet to paties realybės šou dalyvė Vilija Matačiūnaitė dalyvauti konkurse atsisakė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją