Pasak TV3 pranešimo, diskusijoje dalyvaus vienas projekto iniciatorių – Žilvinas Marcinkevičius, o jam oponuos Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio pirmininkas Petras Auštrevičius, finansų analitikas Raimundas Kuodis, Liberalų centro sąjungos pirmininkas Artūras Zuokas, laidoje laukiamas ir šalies premjeras premjeras Gediminas Kirkilas.

„Šioje tiesioginėje laidoje stengsimės vienu kartu atsakyti į visus visuomenei rūpimus su šia itin svarbia tema susijusius klausimus. Kokia iš tiesų bus šio projekto nauda? Ir kam iš tiesų jis naudingas? Akis į akį susitiks suinteresuota ir aršiausiai kritikuojanti šalys, tad pagaliau Lietuvos žmonės galės susidaryti daug aiškesnį vaizdą, bendra diskusija pabandysime padėti tašką visoms interpretacijoms”, – teigia diskusijoms laidoje „Kam tarnaus „liūtukas?” vadovausiantis Arūnas Valinskas.

TV3 televizijos žiūrovai tiesioginės laidos metu taip pat galės užduoti klausimų Ž. Marcinkevičiui. O kiekvieno iš aštriausių ir nepatogiausių klausimų autorių laukia piniginė premija – 1000 litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją