Savo pasirinkimą grupė paaiškina ypatingu dvasiniu ryšiu su lietuviška publika, be to, čia gyvena grupės draugai, taip pat jų videomūza ir draugė, įžymus modelis bei aktorė Reanata Mikailionytė, kuri nusifilmavo trejuose svarbiausiuose grupei klipuose – mini meniniuose filmuose: „Moriak" („Jūreivis"), „Triller" („Trileris") bei „Vesiolyj mir" („Linksmas pasaulis").

Be to vaizdo klipo „Triller" („Trileris") filmavimas vyko būtent Lietuvoje: Užupio dvare, Stiklių gatvėje, prekybos centre Europa.

Telekanalo NTV vadovybė jau susisiekė su Renata Mikailionyte ir gavo jos sutikimą nusifilmuoti jų kuriamame filme. Jinai sutiko ne vien tik duoti interviu, bet ir parodyti visas vietas Lietuvoje, susijusias su legendinė Rusijos roko grupe „Agata Kristi".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją