LNK „Žvaigždžių duetuose“ virė aistros. Beveik pusmetį besitęsiantis projektas pasiekė kulminaciją – apdovanojimų vakarą. Finale dėl brangakmeniais puoštų auksinio, sidabrinio ir bronzinio mikrofonų varžėsi keturios poros: Vilija su Ramūnu Rudoku, Alanas su Vaida Genyte, Aistė Pilvelytė su Romu Bubneliu ir Evelina Anusauskaitė su Leonardu Pobedonoscevu.

Vakarą „atidarė“ „Žvaigždžių duetų“ vedėjų Ingos Jankauskaitės ir Algio Ramanausko lyriškas duetas. Pora atliko specialiai finaliniam vakarui skirtą dainą, kuri skatino niekada nepasiduoti.

Apdovanojimų vakarą scenoje dainavo ne tik keturios finalininkų poros, bet ir daugelis praeitų metų „Žvaigždžių duetų“ dalyvių bei poros, jau pasitraukusios iš šių metų projekto.

Scenoje smagų duetą atliko praeitų metų projekto nugalėtojai Deivis ir Renata Ražanauskienė, jų pakilią nuotaiką lyriškai užliūliavo Kristinos Savickytės ir Rūtos Ščiogolevaitės duetas. Po pirmųjų finalininkų dainų jausmingą duetą pristatė Judita Leitaitė ir Džeraldas Striaupis.

Visi finalininkai prieš lemtingą šeštadienio vakarą prisipažino labai daug repetavę ir kiekvienai dainai skyrę ypatingai daug dėmesio.

Neseniai po sunkios ligos balsą atgavęs Leo nė nesistengė tausoti savo balso stygų – „Žvaigždžių duetų“ vakarui ir Evelinai aktorius atidavė visą save. Pastarasis duetas sulaukė pirmojo komisijos narės Dalios Teišerskytės balso, kuris atstoja 50 žiūrovų balsų.

Antroji Leo ir Evelinos daina susilaukė nepaprastai daug komplimentų. Pora atliko garsiojo rusų dainininko Vito kūrinį „Opera“. Tik „geležinis“ Gediminas Zujus ir Donatas Katkus išliko abejingi ir savo balsų neskyrė šiai porai. Komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis buvo sužavėtas: „Ši daina – aukščiausias lygis“.

Suskambus paskutiniams Aistės ir Romo dueto akordams, V.Juozapaitis džiaugėsi nepaprastai gražiai atliktu kūriniu: „Kviečiu visus balsuoti už šią porą“.

Poroms pristačius po dvi dainas, scenoje pasirodė kontraversiškas Eglės Mickevičienės ir Berneen duetas. Pasibaigus finalininkų dainoms, sceną užpildė judri Daliaus Mertino ir Aušros Cicėnaitės daina. Sustabdžius balsavimą, scenoje pasirodė vyriškas Vidmanto Urbono ir Vytauto Grubliausko – Kongo duetas.

Atėjus iškilmingai apdovanojimų akimirkai paaiškėjo, jog ketvirtąją vietą užėmė Vilija ir Ramūnas Rudokas. Trečiają – Leo ir Evelina Anusauskaitė. Šiai porai buvo įteiktas bronzinis mikrofonas.

Aistras kaitino netikėtai scenoje pasirodęs Dovydo iš „Ventukų“ ir Merūno duetas. Po trankaus vyrų pasirodymo pagaliau turėjo paaiškėti pirmosios ir antrosios vietų laimėtojai, tačiau sceną uzurpavo „susivienijusi komisija“ ir atliko savotišką „We are the winners“ versiją „Gėda palėda“.

Auksinį ir sidabrinį mikrofonus įteikė praėjusių metų „Žvaigždžių duetų“ laimėtojai Deivis ir Renata.

Pirmąją vietą užėmė Aistė Pilvelytė ir Romas Bubnelis, o antrojoje pasiliko Alanas ir Vaida.Viso „Žvaigždžių duetų“ finale balsavo 30627 žiūrovų.

Balsai:

A.Pilvelytė ir R.Bubnelis - 10 184,

A. Chošnau ir V. Genytė - 7 524,

L. Pobedonoscevas ir E. Anusauskaitė - 6 476,

R. Rudokas ir V. Matačiūnaitė - 6 443.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją