Dar vaikystėje atradęs savo pašaukimą tikras maisto magas, kulinarinių bestselerių autorius jau yra išleidęs devynias receptų knygas, o visai netrukus knygynuose turėtų pasirodyti ir dešimtoji – „Jamie`o maisto ministerija“ („Jamie's Ministry of Food“).

Kito šeštadienio net 7 valandų TV6 „Kulinarinis maratonas su Jamie Oliveriu“ kviečia prisijungti, pasimėgauti, išmokti, pasidomėti, atrasti ir stebėti tai, ką mes valgome, iš ko, kaip ir ką gaminame. Gera nuotaika ir dieviško skonio kulinarinės idėjos visam savaitgaliui bus garantuotos, o TV6 žiūrovai turės puikią galimybę laimėti į lietuvių kalbą išverstą Jamie Oliverio receptų knygą.

Jamie Oliveris atskleidžia ir išnaudoja visas maisto produktų savybes, o jo darbas virtuvėje žavi ne vieną.

„Oliverio šou“ kulinarinių laidų sezonas yra įkvėptas mano pažįstamų žmonių ir jų skirtingų kultūrų. Pažinau begalę puikių asmenybių visame pasaulyje ir kviečiu juos paragauti mano maisto, kurio, tikiuosi, jie nepamirš visą gyvenimą“, – sako virtuvės virtuozas J. Oliveris ir kviečia kartu dalyvauti 7 valandų kulinariniame maratone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją