Antrojo turo pirmosios laidos filmavimo metu naujokė Vaida Genytė viešai prisipažino, jog labai bijo komisijos. Nerimauti yra dėl ko – tiek Vaida, tiek dešimtuko senbuviai apstulbo vertinimo komisijoje pamatę legendinį Lietuvos tenorą Virgilijų Noreiką.

Su kuo norėtų dainuoti duetą Vaida Genytė? Su Ruslanu Kirilkinu ar su Vytautu Juozapaičiu? Atsakymas – šį šeštadienį per LTV.

Pasak LRT pranešimo spaudai, naujasis „Triumfo arkos“ turas neapsieis be naujienų – nuo šiol kiekvienas dešimtuko dalyvis turės dainuoti duetu su kviestiniu atlikėju. Šį šeštadienį išgirsime net tris duetus: naujokas Tadas Girininkas dainuos su operos solistu Laimonu Pautieniumi, Ramūnui Urbiečiui scenoje talkins Skaidra Jančaitė iš „Auksinio rezervo“, o Ieva Prudnikovaitė pasirodys su Jeronimu Miliumi iš „Mokyklos“.

Po jų pasirodymo žiūrovų salėje nuvilnijo susižavėjimo šūksniai – duetas scenoje pasibučiavo! Kuris kurį pabučiavo pirmas, pamatysime šį šeštadienį, spalio 11 d. „Triumfo arkoje“ per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją