Koncerto pradžioje akivaizdžiai jaudinęsis ir žodžius lėtai rinkęs V. Uspaskichas jau po kelių minučių, padedant laidos vedėjai Skaivai Jasevičiūtei, atsipalaidavo ir į sceną vieną po kito kvietė „Žvaigždžių vartų“ dalyvius, rašoma pranešime.

Nors muzikinis šou vyksta beveik jo kieme, V. Uspaskichas tikino gerai nepažįstantis projekto dalyvių, tad panoro ne tik su jais susitikti, bet ir išgirsti. O pakeliui dar ir užduoti netikėtus klausimus. „Laura, ar laimėjusi šį šou neužmigtum ant laurų?“, „Ingrida, kokias dainas niūniuoji duše?“, „Airidai, sako, kad tu panašus į Rytį Ciciną. Jis brangus, o koks tavo honoraras?“ – tokiais klausimais politikas glumino šou dalyvius.

Stojęs prie projekto šturvalo V. Uspaskich nusprendė į šou grąžinti vieną jam labiausiai iki šiol įsiminusį dalyvį. „Jis dainuoja apie tai, kad reikia sutvarkyti reikalus, t. y. „dela“, o paskui galima eiti linksmintis – „lalaila“. Aleksandras turi grįžti į šou ir sudainuoti „Dilaila“, − sakė naujasis projekto vedėjas.

Taigi trijų sūnelių tėtis Aleksandras grįžo. Trumpam „Žvaigždžių vartų“ dalyvių pasidarė dvylika. Tačiau tik trumpam.

„Šis projektas, deja, neteko savo įkvėpėjo, gimdytojo, pagrindinio prodiuserio ir vedėjo Arūno Valinsko. Jam išplaukus į naujus vandenis, mes nusprendėme anksčiau baigti šį projektą, tad „Žvaigždžių vartų“ finalas jau kvėpuoja mums į nugaras. Kitą šeštadienį laukite pusfinalio, o lapkričio 22-ąją – įspūdingo finalo“, − netikėtą žinią pranešė komisijos pirmininkas Marijonas Mikutavičius, kuriam šįkart talkino dainininkė ir būsimoji Seimo narė Donalda Meiželytė, ir aktorius, TV3 laidos „Skylė sienoje“ vedėjas Džiugas Siaurusaitis.

Netikėta visiems buvo ir šio šeštadienio baigtis. Komisija dėl žiūrovų simpatijų kovoti išsiuntė Renatą, Norą ir Vytautą. Kai žiūrovai išgelbėjo vienintelį trejeto vaikiną, per salę nuaidėjo griausmingas verdiktas – šįkart dalyviai nesirinks, ką norėtų palikti šou. Artėjant projekto finalui, „Žvaigždžių vartus“ paliko abi dėl išlikimo kovojusios merginos.

„Visą savaitę širdyje jaučiau, kad krisiu. Esu labai laiminga, kad čia buvau ir su jumis visais susipažinau“, − po atomazgos šluostydamasi ašaras sakė šviesiaplaukė lentvarietė Renata.

„Dainuoti tikrai nenustosiu ir tikiuosi, kad publika mane dar ne kartą išvys scenoje“, − tvirtino viena jauniausių šou dalyvių septyniolikmetė Nora.

Tuo tarpu „Žvaigždžių vartuose“ debiutavęs V. Uspaskichas, sužavėtas šou dalyvių balsų, spontaniškai nusprendė įsteigti savo prizą − per projekto finalą jis vienam iš labiausiai patikusių dainininkų padovanos galimybę įrašyti solinį albumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją