Airidui atiteko 25 tūkst. litų bei 50 tūkst. litų eterio laiko, reklamuojant pirmąjį savo albumą. Antrosios vietos laimėtojui Martynui atiteko 15 tūkst. litų prizas.

Scenoje pasirodė ir vienas netikėtas svečias. Viktoras Uspaskichas pažadėjo, kad finansuos pirmąjį solinį vieno iš dalyvių albumą. Netrukus jis paskelbė, kad tas laimingas žmogus – Indraya. Paklaustas, kiek pinigų skirs jos pirmam albumui ir, kaip pats įvardino, talentui, užrašė - 30 tūkst. litų.

Finalinėje „Siemens arenos“ scenoje susikovė devyni šou dalyviai: Aleksandras, Indraya, Laura, Erikas, Paulius, Vytautas, Airidas ir Roberta. Prieš pat lemtingąją dieną DELFI lankytojai lėmė, kad šią kompaniją papildė į šou sugrįžęs Martynas.

Koncerte finalininkai pasirodė paskutinį kartą, jiems talkino ir kviestiniai svečiai - Vaidas Baumila, Stano ir „69 Danguje" merginos.

Po pasirodymų suskaičiavus žiūrovų rezultatus, paaiškėjo, kad į superfinalą pateko Vytautas, Airidas ir DELFI skaitytojų sugrąžintas Martynas.

Suskaičiavus tarpinius rezultatus, paaiškėjo, kad pirmauja Airidas, o už Martyną ir Vytautą mažai kas balsuoja.

Koncerto metu buvo įvardintas žmogus, kurio daina dažniausiai patekdavo į radijo stoties „Lietus“ geriausiųjų penketuką. Juo tapo Paulius už kūrinį „Klajoklio daina“.

Iš viso projekte „Žvaigždžių vartai“ pasirodė septyniolika dalyvių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)