„Didžiuosiuose miestuose vykstančius renginius pritaikau ir perkeliu į Kazlų rūdą“, - paaiškina Lietuvos moksleivių sąjungos valdybos narys.

Linas – visoje Europoje ir Lietuvos miestuose vykstančios akcijos „Veiksmo savaitė“ vienas organizatorių. Lino dėka, ši akcija pavasarį vyko ir Kazlų Rūdoje.

Šiemet „Veiksmo savaitės“ tema buvo „Viena didelė pamoka“. Visoje Lietuvoje savaitę vyko įvairiausi renginiai, skirti jaunimui. Kazlų Rūdoje, Lino iniciatyva, žygiavo vaikščiojančių „paruoštukių" paradas, vyko modernizuota lietuvių liaudies šokių pamoka Kazlų Rūdos Kazio Griniaus gimnazijoje, taip pat įvairios diskusijos jaunimui aktualiais klausimais.

Be kita ko Linas – vienas ekologinės akcijos „Darom 2008“, kurios metu tvarkoma gamta, renkamos šiukšlės, iniciatorių.

„Imtis kokios nors veiklos susigalvojau būdamas dvylikos. Mokiausi kaimo mokykloje, man trūko veiklos. Atsidūriau Moksleivių sąjungoje – iki šiol nesiskundžiu, kad nėra ką veikti“, - pasakoja jaunuolis.

Bet juk priimta manyti, kad šiandieniniam jaunimui kur kas labiau rūpi šėlionės iki paryčių, draugai, vakarėliai, bet tik jau ne visuomeninė veikla. „Bet juk tai netrukdo vienas kitam. Organizuodamas renginius susiradau daug draugų. Su jais linksmybių tikrai netrūksta“, - juokiasi Linas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją