Koncerto nuotaiką nuo pat pradžių padiktavo ant scenos užlipę komisijos nariai – Donatas Katkus, Dalia Teišerskytė, Gediminas Zujus ir Vytautas Juozapaitis, sudainavę Marijono Mikutavičiaus dainą „Pasveikinkim vieni kitus“.

„Šventė prasidėjo“, - ištarė V. Juozapaitis ir netrukus išties pradėjo linksmybes.

Jau pirmieji duetų pasirodymai - Ingridos Kazlauskaitės su Egidijumi Bavykinu ir Vaidas Baumila su Daura Zengevičiūte (buvusia Mariaus Gelažniko žmona) - taip įkvėpė maestro D.Katkų, kad pastarasis iškart sueiliavo jiems komentarus. Netrukus jo pavyzdžiu paseks ne tik D. Teišerskytė, bet ir šou dalyviai.

Kaip vedėjai pristatė, „visą žemės rutulį pritrenkusiai“ Ingridai Kazlauskaitei ir E. Bavykinui, maestro D. Katkus sueiliavo: „Po to, ką pamačiau: jie dainuoja neblogai, „gyvai“ pritiko/ Deja, spektaklio tikro aš dar nemačiau“.

Rūta Ščiogolevaitė scenoje pasirodė su eteryje jau matytu veidu, anksčiau turėjusiu tiesiog Mundžio slapyvardį – šiuo metu Latvijoje verslu užsiimančiu Edmundu Štenger. Po pasirodymo puikiai įvertinę vyro dainavimo sugebėjimus, pasiūlė laimės receptą - nesijausti Rūtos mokiniu ir viskas puikiai pavyks.

Į „Žvaigždžių duetus“ vėl sugrįžo Vygantas Kazlauskas, kuris, mirus scenos partnerei Janinai Miščiukaitei, su kuria dalyvavo ankstesniame šou, paliko jį iš pagarbos atlikėjai. Jo partnere šį kartą tapo Augustė.

Kaip pavadino I. Jankauskaitė, „aštriausius nagus Lietuvoje turinti“ Mia tapo žurnalisto Giedriaus Leškevičiaus mokytoja. „Ar jis karštas?“, - intrigavo vedėjai. „Scenoje – taip“, - atsakė Mia. „Mes pakankamai artimi, bet ne taip, kaip jums atrodo“, - antrino jos partneris.

Stano į sceną lipo su „Muzikos akademijos“ studente Šorena. Vedėjų pavadintas geriausiu Lietuvos vestuvių planuotoju, jis sulaukė pasiūlymų Lietuvoje paieškoti antrosios pusės ir scenos partnerei.

„Lietuvoje nesu dar sutikęs tokio išauklėtos, kultūringos,grakščios moters. Išskyrus savo žmoną“, - begirdamas Šoreną prisiminė Stano.

Skaiva ir Ruslanas Kirilkinas scenoje pasirodė su baltais marškinėliais, ant kurių buvo užrašyta: „Aš esu niekas“ ir „Niekas nėra tobulas“. „Ruslanui pasisekė – tarsi saldžiausią gaivą jam skyrė gražuolę Skaivą“, - netrukus sueiliavo D. Teišerskytė.

Jolantai Paulauskienei atiteko laimė kartu dainuoti su Merūnu, o Daliui Mertinui – su Aušra Cicėnaite.

Daugiausiai juoko sukėlė vyriškoji duetų pora – „Rondo“ dainininkas Aleksandras Ivanauskas ir A. Orlauskas, uždainavę improvizuotus dainos žodžius: „Jei knarkia vyrai, jie knarkia tyliai, supranta vyrai – be meilės žus“, ir apipynę ją miegojimo ir knarkimo vaidybiniais elementais.

Po komisijos liaupsių ir eilių, A. Orlauskas atsidėkojo tuo pačiu: „Pavergėme komisiją tolerantiškai, nes pasirodėme su Aleksandru elegantiškai“.

Į trečiąjį sezoną pradedantį šou buvo pakviesti ir ypatingi svečiai, užėmę garbingas vietas ankstesniuosiuose. Scenoje verslininkas Romas Bubnelis pasirodė su Alanu Chošnau, Deivis su Vaida Genyte, o Aistė Pilvelytė su Evelina Anusauskaite.

Trečiasis „Žvaigždžių duetas“ prasidės sausio 24 dieną. Pirmajame koncerte pamatysite dešimt duetų porų, kurių pasirodymai dar nevertinami, tačiau jau pristatomi ir apipinami įvairiausiai komisijos ir vedėjų komentarais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją