„Portugalijoje vidury žiemos mus lydėjo saulė ir labai lėtas, nerūpestingas tempas, todėl ir mes, pasikrovę šiltos energijos, neskubėdami pasinėrėme į nuoširdžias vietos šypsenų paieškas. Kultūrą labiausiai atspindi jos žmonės, todėl ragauti Porto vyno į rūsį leidomės su ambasadoriumi, prie vakarienės stalo apie Lietuvą ir Portugaliją kalbėjomės su mūsų šalies futbolo rinktinę treniruojančiu Jose Couceiro ir panašiai“, - dalijasi įspūdžiais LTV laidos „Labas rytas“ vedėjas Ignas Krupavičius.

Ten žurnalistai vietiniame turguje jie domėjosi, kaip batsiuviui pavyksta atsiginti žuvies pardavėjų dėmesio, tradiciniame restorane mirko riebaluose, kino teatre grojo kibirais, miesto centro parke ieškojo ramybės, o nacionalinės Portugalijos televizijos tiesioginės rytinės laidos „Laimės skveras“ filmavime „gaudė“ pyragus.

Pietietiški reportažai iš Porto ir Gimarainso – nuo pirmadienio, sausio 26 d., per Lietuvos televizijos informacinę pramoginę laidą „Labas rytas".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją