Lemiamas balsas atiteks TV3 žiūrovams ir DELFI lankytojams.

Už kiekvienoje laidoje atliktą dainą merginos bus įvertintos taškais, o kam atiteks laimėjimas, nuspręs jų pasirodymų vertintojai – naujojo vasaros šou „Žvaigždžių karai“ žiūrovai.

Birželio 1 dieną 20.10 val. prasidėjusi dvikova bus iš tiesų intriguojanti, o pirmoji užduotis merginas privers pasukti galvas. „Žvaigždžių karų“ abiejose barikadų pusėse kils sumaištis, kai joms bus liepta savo dainą duetu atlikti ne su bet kuo, o su šeimos nariu.

Žinoma, Natalijai su jai dainas kuriančiu ir muzikuojančiu vyru pasirodyti buvo iškart uždrausta.

„Tai su Zvonkum negaliu dainuoti? Mama mano tikrai nedainuos! Sakot, su šeimos nariu... Tai gal su sese? O tai su kuo, pavyzdžiui, Mia tai darys?“ – sužinojusi užduotį klausimus kaip pupas bėrė Natalija.

Tuo tarpu jos priešininkė apsisprendė iškart.

„Jis man yra artimiausia ką turiu. Aš negaliu sakyti, kad man tėvai ar sesė nėra artimi, bet tai yra mano kūnas ir kraujas“, – sako savo partnerį akimirksniu išsirinkusi Mia.

Kaip užduotį atliko dainininkės, galite pažiūrėti čia:

Balsavimas:


Kiekvieną pirmadienį 20.10 val. TV3 laidos „Žvaigždžių karų“ dalyvės žiūrovų teismui pristato po vieną savo dainą, kurią atlikti turi su neįprastu jiems duetu. Išgirdusios užduotį, merginos jai ruošiasi, o vėliau pasirodo publikai. Laidos pabaigoje prasideda balsavimas. Jis trunka iki sekmadienio vakaro. Po savaitės TV3 žiūrovai, balsavę SMS numeriu 1378 (kaina 1 lt) už Zvonkę įrašę raidę Z arba už Mią – M ir DELFI skaitytojai, savo balsus atidavę internete nusprendžia, kuriai dainininkei už praeitą pasirodymą yra skiriamas taškas. Viena trumpoji tekstinė žinutė prilyginama dešimčiai internete atiduotų balsų. Kitos laidos pradžioje skelbiami susumuoti rezultatai ir nauja užduotis. Kiekvieną pirmadienį Mia ir Natalija sulauks vis naujos netikėtos užduoties.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją