Nuo 1903 m. vykstančios dviračių lenktynės „Tour de France“ liepos mėnesį tampa svarbiausiu sporto įvykiu, rašoma LRT pranešime spaudai.

Nors lenktynėse „Tour de France“ Lietuvos dviratininkų šiemet nebus, bet tai nesumažina jų svarbos Lietuvos sporto mėgėjams.

„Dviračių sportas Lietuvoje turi gilias tradicijas. Šį transliacija vyks bendradarbiaujant su CFI (Canal France International). Galimybė transliuoti prestižiškiausias pasaulyje dviračių sporto varžybas yra puiki dovana Lietuvos sporto gerbėjams, o Lietuvos televizija dar kartą įrodys, kad transliuoja tai, kas svarbiausia“, - sakė LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius.

Ar pavyks į didįjį sportą grįžusiam Lensui Armstrongui vėl nugalėti? Ar legendines varžybas vėl lydės dopingo skandalai? Garsiausių pasaulio lenktynių apžvalgos – Lietuvos televizijos eteryje nuo liepos 7 d., kiekvieną dieną po „Vakaro žinių“.

Apžvalgas komentuos LTN sporto žurnalistas Saulenis Pociūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją