Darbų sūkuryje jau sukasi naujos laidos žurnalistai, tarp kurių - ir žinoma žurnalistė Laisvė Radzevičienė. Jau rudenį savo žiūrovams jie žada ypatingas naujienas ne tik apie Lietuvos, bet ir užsienio įžymybių „Neišgalvotus gyvenimus”.

„Dar daugiau informacijos, žinių, nuslėptų garsenybių gyvenimo faktų ir, žinoma aktualiausių naujienų. Laidoje “Neišgalvoti gyvenimai” žiūrovai turės galimybę sužinoti visą tiesą apie garsenybių kasdienybę, praeitį ir ateities planus. Tačiau yra dalykų, kurie nesikeičia. Naujosios laidos vedėjo nusprendėme neieškoti, nes prieš Rolandą Vilkončių nublanksta bet kokie konkurentai”, - sako “Neišgalvotų gyvenimų” prodiuseris Saulius Bartkus. Ir priduria, jog naujojoje laidoje bus atskleista pati įvairiausia garsenybių kasdienybės spalvų paletė. Nes gyvenimas, deja, ne vien tik gražus.

„Neišgalvoti gyvenimai” – jau naujajame LNK sezone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją