„Tradicinėse skraidynėse dviračiais tradiciškai gali dalyvauti visi, turintys pakankamai drąsos ir išmonės pasigaminti skraidantį dviratį. Pernai šio ekstremalaus čempionato dalyviai skraidė ir paršeliais, ir dviratiniais aitvarais, ir net kubilais”, – prisimena „Tango TV” projekto vadovas Vytautas Starkus.

„Atvirojo Lietuvos DJ čempionato“ taisyklės griežtesnės – čia dėl geriausio 2006-ųjų Lietuvos diskžokėjaus vardo kausis tikri profesionalai.

Tai bus jau 4-asis Lietuvos diskžokėjų čempionatas. Renginys šiemet vyks balandžio 29, gegužės 5, 13, 20 ir 27 dienomis. Na, o birželio 3 dieną jau turėtų paaiškėti Lietuvos geriausias diskžokėjus.

Visas beprotiškai drąsias merginas ir drąsius vaikinus, norinčius išbandyti save ekstremaliame čempionate „Skraidyk dviračiu” kviečiame registruotis telefonu Vilniuje 85 2316131 ir jau pradėti gamintis skraidančius dviračius. Šiuo telefonu bus suteikta ir visa su šiuo čempionatu susijusi Jus dominanti informacija.

Visas energingai nusiteikusias merginas ir smagius vaikinus, norinčius pašėlti „Atvirajame Lietuvos DJ čempionate“, bilietų kviečiame teirautis jau nuo šio šeštadienio sostinės klube „Connect”.