Vyriškis buvo atvestas į studiją, pasodintas ant kėdės, prie atlapo pritvirtintas mikrofonas. Jo žandikaulis atvipo iš siaubo, kai į jį buvo atsukta kamera, o priešais sėdintis laidos vedantysis pristatė aiškiai šokiruotą žmogų kaip technologinių naujienų tinklalapio redaktorių ir paklausė jo, ar jis nesąs nustebintas kompiuterių bendrovės "Apple" pergalės ginče dėl prekės ženklo su grupės "The Beatles" bendrove "Apple Corps".

"Aš labai nustebęs dėl tokio sprendimo pakviesti mane, aš to nesitikėjau, - jis sumiksėjo laužyta anglų, kalba, stipriu prancūzišku akcentu. - Kai atėjau, man pasakė dar kažką ir aš atsidūriau... na, kad ir kaip būtų, didelis netikėtumas".

Jis ryžtingai atsakė į dar du klausimus apie muzikos parsisiuntimą, po to vedantysis jam padėkojo ir toliau tęsė laidą.

BBC pranešė, kad taip ir nesuprato, kas jis toks, kol laikraščiai neparašė, kad tai greičiausiai buvo taksi vairuotojas, atsitiktinai stoviniavęs prie priimamojo, kuomet studijos vadybininkas atėjo pakviesti svečio.

Tikrasis tinklalapio redaktorius Guy Kewney, taip pat buvęs prie priimamojo ir stebėjęs įvykį, sakė, kad sunku paaiškinti tokį nesusipratimą, kadangi BBC darbuotojai buvo anksčiau matę jo nuotrauką. G.Kewney yra baltaodis, o paslaptingasis svečias - juodaodis.

"Jis atrodė toks pat sutrikęs kaip ir aš", - G.Kewney rašė savo tinklalapyje "newswireless.net" apie praėjusį penktadienį įvykusią šios laidos tiesioginę transliaciją.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją