„Mano charakteris ir būdas neleidžia Jums sakyti, kad prasideda iškilminga „Auksinių širdžių“ apdovanojimų ceremonija. Aš jums sakau, kad prasideda tikra gėrio ir tik gerų žmonių triumfo šventė, geros emocijos ir linksmybės“, - žadėjo M. Jampolskis.

Prestižinis renginys, kuriuo siekiama pagerbti labiausiai nusipelniusius šalies savanorius, nevyriausybines organizacijas, bendruomenes, buvo surengtas jau ketvirtą kartą. Iškilmingoje ceremonijoje apdovanoti žmonės, kurie metai iš metų savanoriškai daro gerus darbus, nereikalaudami jokio atlygio. Paskelbti aštuonių apdovanojimų laureatai - „Auksinės širdies organizacija“, „ Auksinės širdies bendruomenė“, „Kilnioji auksinė širdis“, „Pasaulio auksinė širdis“, „Auksinė širdelė“, „Jaunoji auksinė širdis“, „Taurioji auksinė širdis“ ir „Didžioji auksinė širdis“. „Tautos balsas“ skirtas daugiausia interneto lankytojų balsų sulaukusiam nominantui.

Laureatus sveikino būrys scenos žvaigždžių. Bene įsimintiniausią pasirodymą surengė Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo. Jiedu dainavo itin jausmingą dainą „Meilė akla“, kurios metu šoko kurčiųjų pora Laura ir Ramūnas. Dainos ištrauką Natalija ir Vitalijus sudainavo gestų kalba.
Dainos „Pasakyk kada“ premjerą dovanojo vis labiau populiarėjantis duetas – vokalo virtuozė Rosita Čivilytė ir populiarusis Radžis.
Tradiciškai renginyje dainavo garsusis „Ąžuoliuko“ choras, kuris renginio himną atliko kartu su Vilija Matačiūnaite ir operos solistu Vaidu Vyšniausku.

Koncerte savo kūrinius dovanojo Vaida Genytė ir Kastytis Barisas, Artūro Noviko džiazinis trio „Duok penkis“, Gytis Ivanauskas ir Justina Žemaitytė, „69 danguje“, „Pikaso“, Vytautas Juozapaitis su žmona Egle.
Nominantus atrinko garbinga žymių žmonių komisija, kurios balsai buvo sumuojami su internautų ir žiūrovų balsais. „Auksinių širdžių“ komisijai vadovavo žurnalistas Algimantas Čekuolis, jos nariai buvo žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas, kunigai Ričardas Doveika ir Tomas Šernas, „Ąžuoliuko“ choro vadovas Vytautas Miškinis, Vilniaus greitosios medicininės pagalbos ligoninės Priėmimo skyriaus vedėjas Michailas Bravermanas, TV laidų – renginių vedėjas Rolandas Vilkončius, atlikėjas ir TV laidų vedėjas Marijonas Mikutavičius.

Iškilminga „Auksinių širdžių“ apdovanojimo ceremonija – vasario 7-ąją per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją