Vakaro tema buvo pasaulio šalys, todėl Deivis su dangiškuoju choru dainavo meksikietišką serenadą, Raigardas Tautkus su šampaniniu Kauno choru pavirto į Afrikos čiabuvius ir atliko autentišką zulusų genties dainą, o Marijampolės choristai apie keliones dainavo prancūziškai.


Prieš paskelbiant bendrus komisijos ir žiūrovų rezultatus įtampa studijoje buvo didžiulė. Marijampolės choristai, vos sužinoję, kad pateko į trečią vietą, – reagavo emocingai. Merginos ašaromis aplaistė žinią apie patekimą į ketvirtfinalį.


Šią savaitę Kauno, Klaipėdos ir Marijampolės chorai sulaukė atostogų. Jie jau užsitikrino vietas ketvirtfinalyje ir turi teisę pailsėti. Šį šeštadienį keturi projektą palikę chorai turės galimybę kovoti dėl sugrįžimo.


Tokią teisę gaus tik vienas choras. Šioje laidoje pamatysime Eglę Jurgaitytę ir Vilniaus mergaičių chorą, Sasha Son(g), Evelina Anusauskaitę ir Šiaulių chorą, Mią ir Panevėžio chorą bei Ireną Starošaitę bei Vilniaus chorą.


Kiekvienas choras ruošia po dvi dainas. Tai bus kova be taisyklių. Tikslas pateisina priemones. Chorai dėl teisės sugrįžti gali naudotis sunkiąja artilerija – į pagalbą jie gali kviestis draugus žvaigždes. Kam pasiseks – pamatysime jau šį šeštadienį.


DELFI savo skaitytojus kviečia taip pat rinkti chorą, kuris vertas sugrįžti į projektą. Laimėjęs choras artėjančio šou vakarą, kovo 6-ąją, bus apdovanotas specialiu DELFI įsteigtu prizu!


Balsuokite čia:
(Balsavimas vyks iki kovo 5 dienos imtinai. Iš vieno kompiuterio galite baluoti tik vieną kartą.)



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją