Šį „Kviečiu šokti“ šokių projekto vakarą netikėtai triumfavo iki šiol nemažai kritikuota Europos kiokušin karatė čempionė Rita Pivoriūnaitė: komisija Ritos ir Karolio Levanaičio porai skyrė visus dešimtukus, o salėje sėdinti penkių šimtų žmonių publika skandavo „dešimt“. Tačiau porą ant žemės nuleido namuose balsuojantys žiūrovai - kadangi jiedu sulaukė mažiausiai žiūrovų balsų, Rita su Karoliu atsidūrė saugioje penktoje turnyrinės lentelės vietoje, o pirmojoje triumfavo Rimas Valeikis ir Sandra Kniazevičiūtė.

Tradiciškai žiūrovai ir toliau labiausiai balsuoja už „šokančią mešką“ - Seimo narį Andrių Šedžių ir dainininką Radžį. Tiesa, kurį laiką žiūrovų balsų lentelės viršuje puikavosi Jolantos Paulauskienės pavardė. Laidos pabaigoje politiko žmona nusileido į trečią vietą. Šedžius tarp žiūrovų buvo antras, o Radži sulaukė daugiausia simpatijų.

Pagal komisiją pirmieji be Ritos su Karoliu, buvo Rimas Valeikis su Sandra Kniazevičiūte ir Sakalas Uždavinys su Viktorija Bajor.

Vilties, arba sugrįžimo šokį šoko keturios poros – Danielius Polskis – Gabana ir Alina Malko, Gabrielė Martirosianaitė ir Edvinas Kregždys, Milda Bartašiūnaitė ir Andrius Jarackas, Jonas Radzevičiaus ir Elena Uksaitė. Porų šokius vertino komisija, kurį į šou sugrąžino Gabrielės Martirosianaitės ir Edvino Kregždžio porą, iš projekto pasitraukusią dėl Edvino kojos piršto lūžio.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:
1. Rimas Valeikis ir Sandra Kniazevičiūtė
2. Andrius Paulavičius ir Ingrida Mikštienė
3. Radži ir Ana Kapustina
4. Sakalas Uždavinys ir Viktorija Engelgardt Bajor
5. Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis
6. Andrius Šedžius ir Beata Skaisgirytė Egidijus
7. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas
8. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas Norkūnas
9. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
10. Egidijus Bavikinas ir Simona Aleksynienė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją