Kubiete tapusi Rūta Mikelkevičiūtė, vikingas Andrius Paulavičius, Egipto karalienė Kleopatra Natalija Zvonkė, disko karalius Radži, mėlynas žmogeliukas iš kosmoso Rita Pivoriūnaitė, romantikas iš Rusijos Andrius Šedžius, amerikiečių karininkė Vilija, Venecijos karnavalo ponia Jolanta Paulauskienė, rokenrolo mergaitė Laura Valytė, hipis Sakalas Uždavinys ir piratė Gabrielė Martirosianaitė - „Kviečiu šokti“ dalyviai šeštadienio vakarą keliavo per amžius.

Komisijoje dirbo režisierius Vytenis Pauliukaitis, pedagogė ir šokėja Ieva Šimukauskienė, šokių projekte patirties turintis aktorius Saulius Siparis ir nusipelniusi trenerė, tarptautinės kategorijos teisėja Daiva Dackevičienė.

Šokėjų pasirodymai sukėlė pačių įvairiausių jausmų komisijos nariams. Pamatęs ant nuogo Zvonkės kūno ropojantį pitoną, aktorius Saulius Siparis užsimanė irgi ant jos užsirangyti, Vyteniui Pauliukaičiui užkliuvo Radži perukas, kurį pavadino pyragu, Ievai Šimukauskienei - per daug padori laisvo elgesio mergina iš Kubos Rūta Mikelkevičiūtė.

Epochų vakarą komisija mažiausiai balų skyrė Gabrielės Martirosianaitės ir Edvino Kregždžio porai. Komisija iškritikavo judviejų „piratinį“ tango. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, Gabrielei teko palikti projektą. Šis iškritimas – jau trečiasis Gabrielei. Pirmą kartą judviejų pora pasitraukė iš projekto dėl Edvino kojos traumos, praėjusį šeštadienį jie taip pat užėmė paskutinę vietą, bet nuo iškritimo išgelbėjo traumą patyrusi ir iš projekto anksčiau laiko pasitraukusi Rimo Valeikio pora. Tačiau Gabrielė turės dar vieną šansą ir mėnesio pabaigoje drauge su kitomis iškritusiomis poromis šoks sugrįžimo, arba vilties, šokį.

Žiūrovai daugiausiai balsavo už Radži, Jolantą Paulauskienę ir Andrių Paulavičių. Susumavus rezultatus, projekte pirmą kartą triumfavo aktoriaus Andriaus Paulavičiaus ir Ingridos Mikštienės pora.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:

1. Andrius Paulavičius ir Ingrida Mikštienė
2. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas
3. Radži ir Ana Kapustina
4. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
5. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas Norkūnas
6. Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis
7. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša
8. Andrius Šedžius ir Beata Skaisgirytė
9. Laura Valytė ir Vadimas Šuško
10. Sakalas Uždavinys ir Viktorija Engelgardt - Bajor
11. Gabrielė Martirosianaitė ir Edvinas Kregždys

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją