Pirmą kartą geriausi choreografai ir šokėjai turėjo galimybę visai Lietuvai įrodyti savo profesionalumą ir kartu su žvaigždėmis užkrėsti žiūrovus šokių virusu. O dviejų komisijos narių – šmaikščiojo režisieriaus Vytenio Pauliukaičio ir kandžiojo choreografo Jurijaus Smorigino – dialogai gali drąsiai vadintis humoristinio žanro pavyzdžiais.

Tokios jų frazės, kaip „Paskutinė poza verta nacionalinės premijos“, „Ar būtinai reikia baigti šokį trenkiant moterį į grindis“, „Apatinės kūno dalies pasažai iš pradžių žadėjo jausmus“, pralinksmindavo ir šokėjus, ir žiūrovus. Dviejų iškilių šokių ekspertų, kuriuos į vieną komisiją suvedė Lietuvos televizija „Šokių dešimtukuose“, ginčus dar labiau įkaitindavo taikli vedėjo Rolando Vilkončiaus pastaba, tačiau griežtesnis to paties vedėjo žodis įsiaudrinusius komisijos narius nuramindavo ir šokiai tęsdavosi.

Išskirtinės šokių laidos „Šoka visi“, kurioje šmaikščiausi, smagiausi dviejų ekspertų – Vytenio Pauliukaičio ir Jurijaus Smorigino – komentarai, jau šį šeštadienį, rugpjūčio 21 d., 18.30 val. per LTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją