Į vakarėlį susirinko ypač didelis ryškių LNK veidų, politikų, pramogų verslo atstovų bei kitų garbingų asmenų būrys. Iš pradžių pasivaišinę lauke, visi sugužėjo į "Teatro areną", iš kur ir pradėta transliuoti pirmoji "Kviečiu šokti" laida.

Renginio pradžioje pristatyta ir projekto komisija: Eglė Modzeliauskienė, Evaldas Malakys, Donalda Meiželytė bei komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

Prieš pirmąjį pasirodymą naujo sezono eteryje kelias minutes mėgavosi ir Algis Ramanauskas-Greitai bei Marius Jampolskis. Naujame sezone netrukus vėl pasirodysiančią laidą "Abipus sienos" pristatė ir jos kūrėjas Giedrius Leškevičius.

Pirmiesiems iš visų 16-os projekto porų pasirodyti scenoje laimė nusišypsojo Radžiui ir Anai Kapustinai. Pora scenoje debiutavo vilkėję ryškius kostiumus bei paruošė specialų šokį pagal čigonišką melodiją. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas scenoje parodė, ką repetavo bei išmoko šokių aikštelėje per vasarą. Po jų scenoje pasirodymus surengė Elena Uksaitė ir Jonas Radzevičius bei Oksana Pikul ir Vladimiras Bavtuto bei kitos projekto poros.

Linksmybės įsisiūbavo ir "Teatro arenos" lauko terasoje, kai atlikę pirmuosius pasirodymus šokėjai iš filmavimo aikštelės išeidavo į lauką atsivėsinti. Štai Gabrielė Martirosianaitė DELFI tvirtino prieš TV kameras atidavusi visą save ir vos begalinti įkvėpti oro. Žinoma mergina pasakojo įdėjusi be galo daug darbo besiruošdama pirmajai laidai ir džiaugėsi, kad viskas, ką kruopščiai daug repetavo - pavyko.

Pirmojoje "Kviečiu šokti" laidoje pasirodžiusios O. Pikul palaikyti atvyko jos kolegė iš merginų grupės Marina Daščenka. Dainininkė į vakarėlį atvyko drauge su seserimi dvyne. Dėl ypač panašios išvaizdos gražuolės sulaukė išskirtinio fotografų dėmesio.

Merginų grupės "Yva" lyderė Natalija Zvonkė naujame sezone ves laidą "Žvaigždžių klubas". Į vakarėlį Natalija, kaip jau seniai tapo įprasta, atvyko su mylimuoju verslininku Danieliumi Bunkum. Nors Natalija ir Danielius iki šiol vengė žiniasklaidos dėmesio, šįsyk nebesislapstė. LNK vakarėlis - pirmasis viešas renginys, kai jiedu draugiškai pozavo fotografams.

Pirmajai "Kviečiu šokti" laidai visos 16 porų parengė po du pasirodymus, komisija jų nevertino, tačiau projekto dalyviams išsakė savo pastebėjimus.

Pasibaigus tiesioginei naujojo LNK sezono vakarėlio transliacijai, susirinkusieji iš "Teatro arenos" persikėlė į lauko terasą, kurioje, kaip planuojama, linksmybės tęsis iki paryčių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją