Atrankos transliacijos vyks nuo vasario 13 dienos. LTV žiūrovai kas šeštadienį matys atrankos etapų vaizdo įrašą ir galės balsuoti už labiausiai patikusius kūrinius. Kaip jau tapo įprasta TV projektuose, žiūrovų balsai bus sumuojami su komisijos ir išvedamas bendras rezultatas. Nacionalinis finalas – tiesiogiai kovo 4 d, jo metu paaiškės, kas važiuos į šių metų „Euroviziją“ Osle.

"LATGA-A atstovai perklausė visas dainas ir patvirtino, kad tai autoriniai kūriniai, o ne plagiatai. Tokios kiaulės, kokia tapo vienais metai pakišta Michaelio Jacksono daina, šiemet nebuvo. Buvo kūrinių, kurių tam tikri motyvai ar balso tembras panašėjo į kitų atlikėjų, bet buvo nuspręsta, kad plagiatais jų laikyti negalima. Natos oktavoje juk yra tik aštuonios, kaip juokauja muzikantai“, - sakė A.Giržadas.

Prodiuseris teigė, kad tarp 36 pretendenčių yra ir kūrinių, kurie palikti ne dėl jų kokybės, o dėl bendro vaizdo. "Norime, kad žiūrovai susidarytų įvairiapusį įspūdį, kokios dainos yra atsiunčiamos į atranką", - apie dainas, kurios greičiau prajuokins, nei sužavės sakė A.Giržadas.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją