Metų pabaigoje gimtadienį stotis atšventė su klausytojais, o šį kartą buvo sukviesti buvę ir esantys stoties darbuotojai, partneriai ir draugai.

Vakarą pradėjo „M-1“ direktorė Rūta Grušnienė. Prisiminusi prieš trejus metus žuvusį stoties įkūrėją savo vyrą Hubertą Grušnį, moteris teigė, kad jis būtų laimingas, jei matytų, kokia šiandien yra jo mylėta ir puoselėta radijo stotis.

Renginį vedė stoties programų direktorius ir garsiausia dabartinė jos žvaigždė - Mindaugas Stasiulis. Koncertavo Mantas Jankavičius, Rūta Ščiogolevaitė, Alanas Chošnau, latvių grupė „Cosmos“.

Per dvidešimt metų „M-1“ dirbo daugybė garsių žmonių. Deja, daugelio žinomų veidų šiame minėjime neišvydome. Tarp susirinkusių nebuvo legendinių stoties darbuotojų: populiarią programą „Nakties balsai“ vedusio dainininko Andriaus Mamontovo, komiškos viktorinos „Miklusis pirštas“ vedėjų Aido Puklevičiaus ir Dariaus Jurgelevičiaus, Mariaus Berenio ir Tomo Ališausko, kitaip tariant - Marazo ir Tomazo, laidos „Po trijų“ vedėjų, pleputės Astos Stašaitytės, ir jos vyro garsaus „M-1“ ryto laidos vedėjo Giedriaus Masalskio, dėl įvairių priežasčių negalėjusių atvykti į renginį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)