Tris paskutines vietas praėjusioje TV3 laidoje „Šok su manimi“ pasidalijo Vido Blekaičio ir Živilės Vasiliauskaitės, Liudo Mikalausko ir Gintarės Slausgalvienės bei Jurgio Jurevičiaus ir Viktorijos Kunauskaitės poros. Jau ateinantį šeštadienį po „Šok su manimi“ dalyvių pasirodymų susumavus komisijos ir TV3 žiūrovų balsus paaiškės, kuriai porai teks atsisveikinti su projektu.

Na, o šį šeštadienį, spalio 10 dienos vakarą TV3 žiūrovų lauks tikras sambos karnavalas. Visos poros šoks karštąjį sambos šokį ir stengsis jį žiūrovams bei komisijai pateikti kuo įspūdingiau. Kas mėgausis pergale, o kam reikės atsisveikinti su projektu, sužinosite jau šį savaitgalį „Šok su manimi“ tiesioginėje transliacijoje.

Balsuodami iki penktadienio ryto DELFI skaitytojai gali suteikti vienai iš šių trijų mažiausiai taškų surinkusiai porai neliečiamybę. Daugiausiai balsų surinkusi pora automatiškai pateks į kitą etapą ir jų pasirodymo spalio 10 dienos laidoje nevertins nei komisija, nei žiūrovai.

DELFI skaitytojai iš vieno IP adreso gali balsuoti tik kartą. Balsavimas vyksta iki penktadienio ryto.


Balsavimo taisyklės:

„Šok su manimi“ žiūrovai už mėgstamas šokėjų poras savo balsą atiduoti gali skambindami specialiais telefono numeriais. Naują Lietuvoje balsų skaičiavimo sprendimą užtikrina TEO. Skambučiai iš telefono TEO tinkle kainuos 20 centų už minutę, o iš kitų tinklų – pagal operatorių nustatytus skambučių į TEO tinklą tarifus.

Balsavimas telefono skambučiais prasidės tada, kai tai kiekvienoje laidoje paskelbs „Šok su manimi“ projekto vedėjai.

Žiūrovai, surinkę mėgstamiausiai porai priklausantį telefono numerį, išgirs mylimos žvaigždės padėką. Tik išklausius pranešimą balsavusiojo skambutis bus užskaitomas. Visos „Šok su manimi“ laidos poros burtų keliu išsirinko savo skaičius, pagal juos dalyvių porai priklauso ir specialus telefono numeris. Pradžia visų numerių bus ta pati 8700559**, o du paskutiniai skaičiai atitiks šokėjų burtų keliu ištrauktą numerį.

Komisijos balai laidoje bus sumuojami ir paverčiami vietomis. Žiūrovų balsai taip pat bus išskaidyti vietomis. Komisijos ir už poras balsavusių žmonių vietos bus sumuojamos bendroje lentelėje.

Šokėjai, surinkę mažiausiai komisijos taškų, sulaukę silpniausio žiūrovų palaikymo ir atsidūrę paskutinėje lentelės vietoje, turės atsisveikinti su projektu. Tuo atveju, jei kelios poros dalijasi viena vieta, aukščiau kyla ta pora, kuri sulaukė daugiau žiūrovų balsų. TV3 šokių projektą poros palikinės kas antrą savaitę.

Vieną šeštadienį žiūrovai matys rezultatus, o poros turės galimybę pasitempti ir atiduoti paskutines jėgas kitoje laidoje, tam, kad pakiltų laipteliu aukščiau. O po dviejų laidų susumavus rezultatus paaiškės, kuri pora vis dėlto privalės palikti šou.

Tačiau prieš tą lemtingąjį šeštadienį, kai bus nuspręstas vienos šokių poros likimas, DELFI internetinio portalo skaitytojai gali iš trijų, mažiausiai taškų surinkusių porų, išrinkti vieną, kuriai suteiks neliečiamybės statusą. Išrinktieji tą vakarą konkurse dalyvauja svečio teisėmis – jų šokio nevertins nei komisija, nei TV3 žiūrovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją