Paklaustas, ar nebijo Seimo etikos ir procedūrų komisijos rūstybės, Ž.Šilgalis išliko geros nuotaikos. Tegul svarsto, nors nematau už ką čia svarstyti“, - šyptelėjo jis.

Seimo narys šoko grynąją sambą, be jokių nukrypimų. O jų tą vakarą buvo sočiai. Turėjo būti karšta kaip Brazilijoje, o buvo karšta... kaip Indijoje. Vakaro šokių tema "Samba" keistai susuko dalyviams galvas.

„Visos poros norėjo samboje surasti kažką naują ir kažkodėl nukrypo į Rytus. Nenustebčiau, jei dramblį kas nors į sceną išvestų“, - komisijos narė Jūratė Norvaišienė niekaip nesuprato, kodėl kelios poros sambą šoko pagal indiškas melodijas.

Atrodo, kad uždeganti, seksuali ir iki išprotėjimo ritminga samba daugumos „Šok su manimi“ dalyvių neįkvėpė. Visi stengėsi parodyti modifikuotą variantą. Aistis Mickevičius tapo gyvačių tramdytoju, Andrius Butkus – gerų manierų indų jaunuoliu, Raimondas Rumšas – Čarliu Čaplinu, Irma Jurgelevičiūtė – „Boney M“ pasekėja, Tomas Kairys - indėnu. Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas demonstravo itin sukarintą sambą. Eglės Jackaitės ir Tomo Rimgailos afrikietiškose ritmuose komisija sambos žingsnių irgi pasigedo.

Be sublizgėjusio Ž.Šilgalio, nuo klasikinės sambos stengėsi nenutolti ir Donatas Montvydas.

Ant parketo pagaliau debiutavusi Vaida Jasaitiene atrodė kaip gulbė tarp varlyčių. Moteris šoko ne sambą, o lėtą valsą. Visą laidą pasirodymo pralaukusi V.Jasaitienė labai jaudinosi ir laukdama komisijos vertinimo atrodė tuoj nualps. Komisija buvo tolerantiška ir naujokę daugiau gyrė nei peikė.

Laidos bendra komisijos ir žiūrovų lentelė:

1. Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj
2. Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian
3. Vaida Jasaitienė ir Mantas Vaškelis
4. Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
5. Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė
6. Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus
7. Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis
8. Eglės Jackaitė ir Tomas Rimgaila
9. Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė
10. Tomas Kairys ir Violeta Burneikienė
11. Raimondas Rumšas ir Rūta Ramanauskaitė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją