Visos poros laidos metu pristatė pirmuosius konkursinius kvikstepo ir rumbos šokius. Dalyvius vertino baletmeisteris Jurijus Smoriginas, režisierius Vytenis Pauliukaitis, pramoginių šokių legenda Jūratė Norvaišienė bei vakaro svečias baleto primarijus Nerijus Juška.

Komisija, kaip ir visad, dalyviams švelni nebuvo. Humoristas Justinas Jankevičius buvo apkaltintas vyriškumo trūkumu, J. Smoriginas papriekaištavo, jog jis kaip šokėjas gali būti "kietas ant liežuvio", tačiau reikėtų, kad toks pat kietas būtų ir jo kūnas.

Pirmojoje laidoje daugiausiai komisijos simpatijų sulaukusi Seimo narė Inga Valinskienė ir vėl sulaukė mažiau dėmesio nei jos vyras Arūnas Valinskas. Kai J. Smoriginas pavadino jį garsiu politiku, Vytautas Šapranauskas replikavo, kad jis "labiau garsus nei politikas".

Sunkiausias ir, be abejonės, pats galingiausias projekto dalyvis Vidas Blekaitis baletmeisterio buvo palygintas su šokančiu Puntuku. DELFI skaitytojų į konkursą pasiųstas Jurgis Jurevičius su partnere gavo daug komplimentų ir buvo pavadinti labai realiais pretendentais į projekto lyderius.

Itin daug pagyrų sulaukė gruzinė Šorena su Deividu Meškausku - jie surinko maksimalų balsų kiekį: visi komisijos nariai vieningai skyrė po 10 balų.

TV laidų vedėjai Aistei Paškevičiūtei ir jos partneriui, anot J. Norvaišienės, pritrūko vienybės, o grupės "N.E.O." narys Marius Kiltinavičius buvo išgirtas dėl aiškiai matomo progreso.

Operos solistui Liudui Mikalauskui su partnere V. Pauliukaitis palinkėjo nevaidinti meilės, o verslininkei Ingai Krukauskienei - kol kas mokytis šokio gramatikos.

Pasirodžius visoms poroms buvo susumuoti komisijos balsai: pirmoje vietoje atsidūrė Šorenos ir Deividas Meškauskas, antroje - Jurgis Jurevičius ir Viktorija Kunauskaitė, trečioje - Gytis Ivanauskas ir Justina Žemaitytė. Paskutinėje vietoje liko Inga Krukauskienė ir Vytautas Mackonis.

Tačiau ne tik komisija, bet ir žiūrovai nuo šio šeštadienio gali reikšti savo simpatijas patikusioms poroms.

Daugiausiai žiūrovų balsų taip pat sulaukė Šorena su Deividu, antroje vietoje liko Jurgis Jurevičius ir Viktorija Kunauskaitė, trečioje - Liudas Mikalauskas su partnere, ketvirtoje - Vidas Blekaitis (komisijos reitingavime jis buvo likęs devintas). Mažiausiai skambučių sulaukė Alvydas Duonėla su šokių partnere.

TV3 šokių projektą poros palikinės kas antrą savaitę. Vieną šeštadienį žiūrovai matys rezultatus, o poros turės galimybę pasitempti ir atiduoti paskutines jėgas kitoje laidoje, tam, kad pakiltų laipteliu aukščiau.

Kitą šeštadienį susumavus rezultatus paaiškės, kuri pora vis dėlto privalės palikti šou. Tačiau prieš tą lemtingąjį šeštadienį, kai bus nuspręstas vienos šokių poros likimas, DELFI portalo skaitytojai galės išrinkti vieną dalyvių porą, kuriai suteiks neliečiamybės statusą.

Balsavimas prasidės pirmadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją