Jai išlindus iš už kampo, paaiškėjo, kad nuotaka prie altoriaus žengs pasidabinusi tamsiai mėlyna Egidijaus Rainio suknele. Serialo kūrėjai neišduoda, kodėl buvo atsisakyta tradicinio balto apdaro. Jie puse lūpų užsimena, kad tamsios spalvos suknelė buvo parinkta ne atsitiktinai. Tai susiję su būsimais siužeto vingiais.

Prodiuseriai garantavo, kad vestuvių ceremonijos lemiamą minutę niekas nepertrauks ir ji tikrai įvyks, bet po to prasidės nenumatyti įvykiai. Bent jau šia santuoka serialas tikrai nesibaigs. Gali būti, kad tai pirmas, bet ne paskutinis kartas, kai Miglė tekės.

Kol kas buvo nufilmuotos tik scenos šalia bažnyčios. Dėl Gavėnios dvasininkai skeptiškai žiūri į serialų filmavimus šventovės viduje, be to iki Velykų yra apdengti altoriai. Serialo prodiuseriai svarsto išvis atsisakyti filmavimo bažnyčios viduje idėjos, nes be reikalingų leidimų, daug kur koją kiša ir prastas patalpų apšvietimas.

Vestuvių filmavimo akimirkos - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)