„Visa ateitis jau yra nufilmuota ir nuskenuota. „Eurovizijos“ finalas jau yra įvykęs, vietos išdalintos ir net prizai išdalinti. Visi dalyviai jau seniai išsiskirstę namo ir užsiima kitais reikalais. Tereikia į tą informaciją įeiti ir ją teisingai nuskaityti“, - atvirumu pribloškė garsus tarologas.

Pasak jo, visa ateitis tam tikra prasme yra žinoma, tačiau toli gražu ne kiekvienas geba ją įžiūrėti.

„Tikrai nebus beviltiška paskutinė vieta, bet tikrai nebus ir pirmoji. Kažkur per vidurį būsime“, - abstrakčiai kalbėjo L. Malinauskas, tačiau netrukus patikslino: „Kažkada „Eurovizijoje“ esame užėmę šeštą vietą, todėl geriausiu atveju susumavus įvairių šalių balsus, „InCulto“ užims aštuntąją“, - tikino jis.

Pasiteiravus, kaip galėtų pagrįsti tokius savo teiginius, L. Malinauskas tikino, kad „burtus daryti“ jam nelabai sekėsi. Esą tai – jo virtuvė ir smulkesniu detalių jis negali atskleisti.

"InCulto"

„Reikėjo įjungti intuiciją, pajautą, nes kortomis negalėjau išmesti...“, - paaiškino jis ir iš pradžių pasiūlė jo spėjimo apie „InCulto“ neviešinti. Esą žmonės dėl to gali nusivilti.

Tarologas pabrėžė, kad dauguma jo spėjimų išsipildo ir tikino, kad dažnai žmonėms būna sunku patikėti tuo, kas sakoma. Vyras prisiminė išprognozavęs verslininkų Astos Valentaitės ir Laimučio Pinkevičiaus skyrybas tuomet, kai jie buvo visai neseniai susituokę.

L. Malinauskui visą dieną, kai jis buvo paprašytas prognozuoti, kaip pasiseks „InCulto“, akyse šmėžavo aštuonetai. Be to, jis tikino atkėlęs kortas išvydęs baltą kortą. „Tai reiškia, kad privalai sustoti, nelįsti. Pamaniau, gerai, sustosiu“, - pasakojo jis. Visą dieną akyse regėtus aštuonetus tarologas susiejo su aštuntąja Lietuvai atstovausiančios grupės vieta „Eurovizijos“ finale.

„Savo prognozę dėl „InCulto“ išsakiau ir jos tikrai nekeisiu, trauktis nėra kur, belieka laukti“, - pokalbį baigė L. Malinauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją