Žavingų lietuvaičių kompanija labai tiko ispaniškam klipui ir merginos, nors ir nemokėdamos šių metų Ispanijos atstovo Danielio Digeso dainos „Algo pequeñito“ žodžių, mielai sutiko su gerbėjų prašymu ir sudalyvavo klipo filmavime ir net tapo jo vinimi.

Viena pašėlusi Beatos draugė filmuko pabaigoje (žiūrėti iki realios pabaigos, po teksto) vidury Madrido centro, ant šaligatvio, padarė špagatą. „Ji - buvusi šokėja. Jokių sunkumų špagatas jai nesukelia“, - juokėsi Beata. Ji prisipažino negalinti patikėti, kad savaitgalį filmuotas klipas taip greitai pasiekė ir Lietuvos žiūrovų akis.

Beata pasakojo, kad su vaikinais sutarė palaikyti vieni kitų atstovus „Eurovizijoje“. „Jie žinojo visus mūsų buvusius dalyvius. Mokėjo daugelio Lietuvai atstovavusių dainų žodžius", - pasakojo Beata. Merginos pažadėjo balsuoti už D. Digesą, o ispanai, atsidėkodami už dalyvavimą, tikino, kad visus klubo narius ragins balsuoti už „Inculto“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją