Būsimo šou detalės slepiamos ne veltui, iš patikimų šaltinių DELFI pavyko sužinoti, kad grupė „Eurovizijos“ scenai rengia tikrą bombą: jau pagamintos ne tik per sekundę nusiplėšiamos kelnės, bet ir tokios pat konstrukcijos sidabrinės kelnaitės.

„Pamatysite, jie tikrai planuoja nusimesti viską. Žinoma, tai ypač slaptas planas, nes tai juk draudžia konkurso taisyklės. Bet galiu galvą guldyti, kad ši grupė pasinaudos tiesioginiu „Eurovizijos“ eteriu ir taip atkreips į save dėmesį, kad Europos žiūrovai mūsų ilgai nepamirš“, - tvirtino šaltinis.

DELFI žiniomis slapti „Inculto“ planai jau nėra tokie ir slapti. Europos transliuotojų sąjungą (EBU) jau pasiekė anoniminis laiškas iš Lietuvos, kuriame smulkiai aprašomas būsimas „Inculto“ šou.

„Mes gavome informacijos, kad grupe „Inculto“ negalima pasitikėti, todėl svarstome galimybę jų pasirodymą paankstinti keliomis minutėmis ir nerodyti tiesioginiame eteryje. Tokia apsaugos priemonė buvo prieš kelis metus taikoma grupei „Tatoo“ iš Rusijos, nes taip pat turėjome žinių, kad šis lesbietes vaidinantis duetas ketina pasinaudoti tiesioginių eteriu ir scenoje parodyti skandalingą seksualinio pobūdžio šou", - teigė EBU atstovas Philipas Abenhaueris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją