Nela Pocisková - aktorė ir dainininkė, gimė 1990-aisiais, Slovakijos sostinėje Bratislavoje. Nela Pocisková vaidino Mariją "West Side Story", taip pat šalyje garsėja savo rolėmis teatre bei televizijos seriale. Beje. TV seriale ji vaidina su Ján Alžbetkin ir Kamil Mikulčík, kurie taip pat keliauja drauge į "Euroviziją".

Kamil Mikulčík - vokalistas. Jis gimė 1977 lapkričio 18 dieną, baigė ekonomiką, taip pat studijavo "Theatre Department of the Academy of Performing Arts", diplomą gavo 2001 m.

Vyras ne tik vaidino pjesėse, bet ir pats jas kūrė. Taip pat jis rašo dainas, vera radijo laidas ir filmuojasi filmuose bei reklamose.

Rastislav Dubovský - pianino meistas. Muzikos ir teatro akademijoje Bratislavoje jis gavo kompozitoriaus diplomą. Taip pat studijavo Vienoje.

Jis kuria muziką filmams, televizijai, radijui, teatrams, šokių bei pantomimos pasirodymams, miuziklams. Taip pat mėgsta kurti muziką vaikams.

Jan Pospíšil - violančelės meistras. Jan Pospíšil groja Slovakijos nacionalinio teatro orkestre Bratislavoje. 2001 jis baigė menų mokslus, dabar studijuoja doktorantūroje.

Šiuo metu J. Pospíšil dirba muzikos pedagogu, taip pta vadovauja violančelininkų grupei "Čelisti".

Konkursinė Kamil Mikulčík & Nela Pocisková daina:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją