AySel gimė 1989 metais Baku, universiteto profesoriaus šeimoje. Merginai - tik 19, tačiau ambicijos ir tikėjimas savo talentu daro ją išskirtine ir stipria asmenybe. AySel pradėjo dainuoti ketverių, vėliau dalyvavo įvairiuose konkursuose. 2001-aisiais ji laimėjo prestižinį šalies konkursą „Рohre“. Trylikos mergina įstojo į muzikos mokyklą, kur mokosi groti pianinu, taip pat dainuoja chore.

2004 metais AySel išvažiavo studijuoti į JAV. Ten ji taip pat dainavo chore ir ruošėsi jaunųjų vokalistų konkursams. Šiuo metu ji savo studijas tęsia Azerbaidžano universitete užsienio kalbas ir ruošiasi „Eurovizijai“ Maskvoje.

Žymus dainininkas, dainų autorius, šou verslo atstovas ir prodiuseris Arash gimė 1977 metais Teherane, Irane. Kai jam suėjo 10, su tėvais vaikinas persikraustė į Švediją. Jo debiutinį albumą 2005 metais išleido „Warner Brothers Music“, iš karto po to, kai jis baigė koledžą. Albumas tapo auksiniu net penkiose šalyse: Vokietijoje, Rusijoje, Slovėnijoje, Graikijoje ir Švedijoje.

Sprendimas „suporuoti“ AySel ir Arash „Eurovizijai“ buvo priimtas septynių komisijos narių po nacionalinio finalo.

Dueto daina:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją