Taip vienas po kito sekė daugybė apdovanojimų: 1996 ji tapo geriausia jaunosios kartos atlikėja savo šalies konkurse „Maluri de Prut“, 1997 Rumunijos konkurse „Mamaia“ pelnė 3-iąją vietą, 1998 Nelly dalyvavo Jaltos vykstančiuose garsiuose festivaliuose ir pelnė taip pat 3-iąją vietą. 1999-siais atlikėjos puikus balsas jai pelnė 2-ąją vietą konkurse „Voice of Asia“.

2000-aisiais atlikėja tapo populiaraus festivalio „Slavianskij Bazaar” Baltarusijoje laureate. Tuomet ją publika pavadino „Moldavijos lakštingala“.

Jai pavyko pelnyti antrąją vietą ir Jurmalos konkurse „Naujoji banga“ 2003 m.

„Rytietiškas temperamentas, gilus, grynas balsas ir atvira širdis – tokia jaunos Moldavijos atlikėjos sėkmės paslaptis“, - tuomet apie ją rašė spauda.

Per ne vienerius metus scenoje atlikėja kartu dainavo vienoje scenoje su žinomomis Vakarų ir Rusijos, Kinijos, Korėjos žvaigždėmis.

Pastaraisiais metais atlikėja išleido keturis albumus, šiuo metu ruošiamasi išleisti ir penktąjį.

Nepaisant jos amžiaus, Nelly yra žymi atlikėja Moldovoje. 2001 jai buvo įteiktas Moldovos Garbės atlikėjos titulas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją