27 metų atlikėja nuo mažens domėjosi muzika, viskas prasidėjo nuo grojimo pianinu iki dirigavimo bei džiazo vokalo, ji taip pat turi patirties kaip kompozitorė, aktorė, TV laidos vedėja, dizainerė, fotografė. Šiuo metu ji yra viena ryškiausių popmuzikos atlikėjų savo šalyje.

Po mokyklos baigimo ji įstojo į Kijevo Varjetė ir cirko akademiją, kur tapo grupės „Kapučino“ nare. 2003 m. ji buvo išrinkta suvaidinti pagrindinį Miranos vaidmenį pirmame Ukrainoje statytame miuzikle „Pusiaujas“.

Tais pačiais metais ji įkūrė naują grupę „Pagauk“, kuriam ruošė pastovią programą ir rūpinosi kostiumais. Tai buvo jos, kaip kompozitorės ir dizainerės, pirmoji patirtis.

2004 Svetlana tapo gerai žinomos grupės „VIA Gra“ nare ir pirmą kartą su ja pasirodė populiariame Rusijos televizijos šou „Žvaigždžių fabrikas“.

Kiek vėliau 2004 ji pradėjo savo solo karjerą. Po metų ji išleido pirmąjį savo albumą „Ty Ne Zabudesh“. 2008 pasirodė antrasis jos darbas „Ne Macho“.

Ji taip pat yra išleidusi savo drabužių liniją, kurią pavadino beveik taip pat, kaip ir antrąjį savo albumą: „F*ck The Macho“. Drąsi idėja netrukus tapo populiariu ženklu šalyje, išreiškiančiu protestą prieš netikrus, stereotipinius prekinius ženklus.

Merginos pasirodymas nacionaliniame ture:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją