Per pastaruosius keturis metus jie perdainuodavo ir visaip interpretuodavo „Eurovizijos“ dainas. „Mūsų dalyvavimas – tai svajonės išsipildymas ir esminis įvykis mūsų karjeroje. Mes beprotiškai didžiuojamės, kad galime atstovauti Nyderlandams didžiausiame įvykyje pasaulyje, o mūsų kelionė į Maskvą bus didelis spektaklis, kurio niekas nedrįs ignoruoti“, - save pristato „The Toppers“.

Grupės nariai įsitikinę, kad daina „Shine” pagaliau padės jų šalies atstovams patekti į finalą. O ji yra apie tai, kad pozityvus požiūris padeda išspręsti visas problemas.

„The Toppers“ yra labai populiari Nyderlandų grupė, padavusi daugiau nei 1,5 mln. CD ir DVD albumų.

Šiais metais ji švenčia savo penktąjį jubiliejų, o šie metai ypatingi ir tuo, kad prie jų prisijungė dar vienas grupės narys - Jeroen van der Boom, kuris pakeitė ankstesnį atlikėją Gerard Joling.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją