Važiuos 8 žmonių komanda

Pasak M. Tylos, šiuo metu planuojama, kad į Maskvą kartu su Dima Šavrovu važiuos dar septyni žmonės.

Atlikėjui scenoje talkins pritariantieji vokalai Nora Strolytė, Baiba Skurstene ir Samas Hywelas Jamesas (Didžioji Britanija). „Galima sakyti internacionalinė komanda“, - juokėsi M. Tyla.

Šiuo metu jau žinoma, kad ant scenos stovės pianinas, taip pat, kaip ir per pasirodymą Lietuvoje, ruošiamos videoprojekcijos. „Socialinė koncepcija išlieka, nes pastebime, jog ji veikia“, - pirmąją pasirodymo viziją atskleidė atlikėjo prodiuseris.

Maskvoje Sashos Son šukuosena bei grimu rūpinsis žinoma kirpėja Lina Žvirblytė. Pasak Martyno, scenoje dainininkas taip pat vilkės kostiumą ir išliks džentelmeniškas jo įvaizdis.

„Gal kažkas bus pagražinta dėl Rusijos rinkos. Dabar galvojama, mąstoma. Nesamdome ypatingų dizainerių“, - pasakojo pašnekovas.

Į Maskvą taip pat vyks garso operatorius, deramasi ir dėl režisieriaus.

Reikia dar 50-100 tūkst. Lt

Pasak pašnekovo, prieš pasirodymą Maskvoje Sasha Son bus save pristatęs penkiose šalyse. Tai jam atsieis apie 25-30 tūkst. litų. Martynas ironizavo, kad tikrai nebus išleista 40 tūkst. Lt vien atlikėjo įvaizdžiui, kaip kad ankstesni dalyviai to prašė, tačiau nemažai pinigų kainuos savęs pristatymas visai Europai jau esant pačioje Maskvoje.

„Mums reikėtų nuo 50 iki 100 tūkst. litų, o Dimos prizinis fondas (pirmosios „Dainų dainos“ konkurso vietos laimėtojui LATGA-A skyrė 15 tūkst. lt – red. pastaba) jau seniai panaudotas. Atsižvelgdami į esamą situaciją, Lietuvoje darome palaikymo koncertą“, - kalbėjo atlikėjo prodiuseris Martynas Tyla.

Kol kas neaišku, kiek prie šio pasirodymo finansavimo prisidės Vilniaus miesto savivaldybė, jos atstovai LRT atlikėją palaikys organizuodami koncertą.

Atlikėjai koncertuos be atlygio

„Kaip „Žalgirį“ palaikė, gal ir mus palaikys žmonės, kurie juo tiki. Portaluose ir komentatoriai pataria, kad darykite koncertą, palaikysime, - svarstė M. Tyla. - Susirinks nors 5-10 tūkst. Lt. suma, ir tai gerai, nors vien koncerto sąnaudos - apie 3 tūkst. Lt“.

Planuojama, kad dviejų valandų koncerte balandžio 13 dieną dalyvaus Daiva Starinskaitė, Vaidas Baumila, Linas Adomaitis, Ovidijus Vyšniauskas, Donatas Montvydas bei kiti atlikėjai, kurie už pasirodymus neprašo atlygio ir taip palaiko kolegą.

Planuojamas pristatymas Lietuvos ambasadoje Maskvoje

Save jau pristatęs Latvijoje ir Ukrainoje, balandžio 18 d. Sasha Son, kartu su kitais šių metų „Eurovizijos“ atstovais, koncertuos Amsterdame, 25 d. - Belfaste, 26 d. - Dubline, 28-29 d. - Maltoje.

Prieš pasirodymą „Eurovizijoje“ taip pat ketinama lietuvio pristatymą surengti Lietuvos ambasadoje Rusijoje, į kurį bandoma pakviesti kuo daugiau ten gyvenančių žinomų lietuvių arba su Lietuva susijusių žmonių.

„Pamatėme, kad kaip ten bebūtų, visi bando save susieti su Rusija. Matėme, pavyzdžiui, kaip latviai tai darė su matrioškomis“, - kalbėjo M. Tyla.

Lietuvoje savo gerbėjams Sasha Son koncertus surengs 27 d. Kauno klube „Pasaka“, 28 d. - Klaipėdos „Dr. Who“.

Sashos Son pristatomasis dainos „Love“ videoklipas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją