Pasak pranešimo spaudai, prieš filmą visi lankytojai turės galimybę realiai ranka paliesti tikrus spec.tarnybų treniruočių kulkosvaidžius, paimti į rankas tikrus automatus. Kino centas virs tikru kovos lauku: įspūdingos karinės dekoracijos, gynybinius postus imituojantys maišai su smėliu, kokie buvo naudojami karo laukuose bei mūšiuose, kino centro fojė patruliuojantys JAV armijos kariai.

Keturiems „Oskaro“ apdovanojimams nominuota, geriausiu metų kino filmu pripažinta („Auksinio Gaublio“ apdovanojimas) karinė drama „Laiškai iš Ivo Džimos“ pasakoja apie mūšį Antrojo Pasaulinio karo metu Ivo Džimos saloje, Japonijoje. Po kelių dešimtmečių keli šimtai laiškų buvo iškasti iš kietos Ivo Džimos žemės. Šie laiškai suteikia balsus ir veidus saloje kovojusiems vyrams bei išskirtiniam jų generolui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją