Pasak festivalio organizatorių, šis klubas - vienas iš pagrindinių „Kino pavasaris 2007“ akcentų, trauksiantis festivalio žiūrovų, miesto gyventojų, svečių bei žiniasklaidos dėmesį. Klube bus sumontuotos modernios apšvietimo, garso, vaizdo, šildymo bei kitos sistemos, užtikrinančios kokybišką klubo veiklą. Šurmulys čia netils visas dvi savaites - vyks išskirtinės premjeros, susitikimai su svečiais, seminarai, diskusijos, filmų peržiūros, ir, aišku, - vakarėliai.

Jau kovo 23-iąją, po grupės „Daft Punk“ filmo „Electroma“ premjeros žiūrovai kviečiami ne skubėti namo, o užsukti į oficialų viešą klubo atidarymą.

„Atidarymo metu bus parodytas ankstesnis „Daft Punk“ filmas „Interstela 5555“ bei skambės didžėjų atliekama šios garsios grupės muzika“, - teigia festivalio vykdantysis direktorius A.Ramaška.

O jau kitą vakarą, kovo 24-ąją, klube vyks viena didžiausių festivalio klubo puošmenų tituluojamas – legendinės grupės iš Londono „The Tarantinos“ pasaulinio turo koncertas „Kill Bill party“. Grupės „The Tarantinos“ įkvėpėjas – legendinis kino kūrėjas Quentinas Tarantino. Grupė ne tik atlieka muziką bei dainas iš šio režisieriaus filmų, bet ir atkuria filmų scenas.

„Tai – ne paprastas koncertas, tai – visas šou“, – garsios grupės vizitu džiaugėsi A.Ramaška. Beje, „The Tarantinos“ grupės pageidavimu, merginos atėjusios su vestuvinėmis suknelėmis, simbolizuojančiomis Umos Thurman sukurtą personažą, bus įleistos nemokamai.

Festivalio klubas sulauks ir kitu ne mažiau svarbių svečių iš užsienio - kovo 30-ąją čia viešės muzikinio dokumentinio filmo „Besikartojantis gyvenimas“ režisierius Timo Novotny. Po filmo premjeros, režisierius susitiks su žiūrovais - festivalio klube kartu su grupe iš Austrijos „Sofa surfers“ jis paruošė išskirtinį gyvą šokių muzikos ir vaizdo šou.

Tai – tik patys įspūdingiausi renginiai klube, jų bus kas vakarą ir kuo įvairiausių. Norinčiųjų tuo įsitikinti festivalio klubas laukia kovo 22 - balandžio 5 dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją