Eilės į filmą prie kino teatrų kasų priminė sovietmečio eiles prie deficitinės mėsos ar žirnelių, o negavusiems bilietų į „Likimo ironiją“ perpardavinėtojai siūlė juos įsigyti net už 20 litų, rašoma „Acme“ pranešime spaudai.

Lietuviai puikiai prisimena legendinę komediją „Likimo ironija, arba Po pirties“. Į išankstinį filmo seansą visi bilietai buvo išpirkti prieš dvi dienas. Žiūrovai skubėjo į kino teatrus pasižiūrėti juostos tęsinio apie trijų žmonių susitikimą Naujųjų naktį iki pat Kūčių vakaro. Kadangi porą šventinių dienų kino teatrai nedirbo, manoma, kad „Likimo ironijos“ gerbėjų būrys į filmą plūs iki pat Naujųjų.

Patekti į ypatingo populiarumo sulaukusį legendinio filmo tęsinį buvo bandoma įvairiausiais būdais. Antrąją Kalėdų dieną, trečiadienį, prie kino teatro „Coca – Cola Plaza“ kasų lyg senaisiais laikais darbavosi „spekuliantai“.

Kino teatro darbuotojai pastebėjo perpardavinėtoją, kuris nebegaunantiems bilietų į „Likimo ironiją“, siūlė juos nusipirkti net už 20 litų.

Jau išparduoti beveik visi bilietai į ateinančias darbo dienas vyksiančius seansus. Norintiems pamatyti naująją „Likimo ironiją“, platintojai nuoširdžiai rekomenduoja pasirūpinti bilietais prieš keletą dienų.

Timuro Bekmambetovo režisuota „Likimo ironija, arba Laimingų Naujų!”, gruodžio 20 d. pradėta rodyti Rusijoje, jau surinko 7 mln. dolerių. Kūrėjai tikisi, kad filmas uždirbs 45 mln. dolerių. Per televiziją šis filmas nebus rodomas iki 2009 metų.

„Likimo ironija, arba Laimingų Naujų!” – legendinio, 1975 metais sukurto filmo „Likimo ironija, arba Po pirties“ tęsinys. Pagrindiniai filmo herojai – pirmosios juostos personažų vaikai, patenkantys į jų tėvams nutikusią situaciją. Ženia Lukašinas jaunesnysis padauginęs alkoholio atskrenda į Sankt Peterburgą, pareina „namo“, tačiau atsiduria ne savo, o gražuolės Nadios bute. Mergina – jo tėvo meilės Nadeždos ir Ipolito duktė. Ar meilei iš tikrųjų nebūna praėjusio laiko?

Filme vaidina ne tik naujosios kartos rusų aktoriai Konstantinas Chabenskis, Sergejus Bezrukovas, Liza Bojarskaja, bet ir komedijos „Likimo ironija, arba Po pirties“ žvaigždės Andrėjus Miagkovas, Jurijus Jakovlevas ir Barbara Brylska.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją